0
Auto Moto

Štefan Bradl

Objavljeno: 01.12.12 u 16:48

Očigledno je da svi vozači koriste zimsku pauzu kako bi se iznameštali i zalečili povrede i probleme koje vuku tokom sezone, pa voze u bolovima i pod blokadama. Još jedan od njih je Štefan Bradl, vozač u Moto Gp šampionatu, koji se podvrgao operciji desne ruke jer je imao problem sa oticanjem. „Pošto sam imao veliki problem u Japanu na Motegiju sa oticanjem ruke, konsultovao sam se sa doktorom Mirom, i on mi je predložio brzu operaciju.“ Rekao je Bradl.

„Operacija je prošla sjajno, i doktor Mir mi je posle nje rekao da mi je ruka bila u boljem stanju nego što se to činilo, tako da smo obojica zadovoljni operacijom. Malo je čudno proslavljati rođendan u bolnici u Barseloni, ali svi su bili ovde jako fini prema meni.“

Bradl bi trebalo tri nedelje da radi aktivno na oporavku kako bi se doveo u stanje da normalno upravlja rukom. Nemac je nedavno potpisao produženje ugovora sa Hondom LCR koja će imati podršku fabrike Honda sve do 2014. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter