0
Američki fudbal

Kraj fenomenalnog niza Drua Brisa

Objavljeno: 30.11.12 u 16:12

Odigrana je prva utamica 13. NFL vikenda. U derbiju divizije NFC Jug Atalanta Falkonsi su na svom terenu pobedili Nju Orleans Sejntse 23:13.

Ovog puta, za razliku od nekih prethodnih mečeva, napad Falkonsa nije bio u stanju da uradi bog zna šta, ali zato je odbrana uradila majstorski posao.

Ne samo što su defanzivci Atlante čak pet puta presekli dodavanja kvoterbeka Sejntsa Drua Brisa već su sinoć prekinuli njegov fenomenalan niz od čak 54 meča na kojima je imao tačdaun dodavanje.

Pored prekinutog niza, Bris je po prvi put u karijeri zabaležio pet intersepšna.

„Prvi put mi se ovo dogodilo i veoma sam razočaran. Znam da sam kvoterbek koji donosi dobre odluke, ali ovog puta to nije bio slučaj. Igra me je jednostavno povukla.“ rekao je Bris posle meča.

Falkonsi su vrlo brzo stigli do 17:0 na meču, ali je onda njihov napad stao, pa su na kraju meča imali total od svega 283 pređena jarda.

Sa druge strane Sejnsti su imali total od 436 jardi na meču, ali to je sve bilo prakitčno poništeno greškama Drua Brisa.

Atlanta je suvereno prva u divizij NFC Jug sa skorom 11-1, ali i celoj NFC konferenciji, dok su Sejntsi na trećem mestu iste divizije sa odnosom 5-7.

Rezultat:

Nju Orleans – Atlanta 23:13

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter