0
Američki fudbal

Kepernik starter, Smit na klupi

Objavljeno: 29.11.12 u 12:47

Kolin Kepernik zaradio je svoju treću utakmicu kao starter na mestu kvoterbeka San Francisko Fortinajnersa, pa će bez obzira što se Aleks Smit potpuno oporavio od povrede, Kepernik biti taj koji će u nedelju početi meč protiv Sent Luis Remsa.

Pomalo iznenađujuću odluku saopštio je juče trener 49ki Džim Harbou.

“Realno gledano u odličnoj smo poziciji jer imamo dva sjajna kvoterbeka. Obojica zaslužuju da budu starteri. Ipak u ovo trenutku Kepernik ima “vrelu ruku” i odlučili smo da on bude starter” rekao je Harbou.

Kepernik je zbog povrede Smita bio starter u prethodne dve utakmice,protiv Bersa i Sejntsa, a Najnersi su obe utakmice dobili.

Ukoliko u nedelju protiv Remsa Kepernik odvede svoj tim do pobede biće to po prvi put u istoriji da jedan kvoterbek 49ki stigne do pobede u prva tri meča kao starter, što je vrlo interesantan podatak imajući u vidu da je možda i najbolji kvoterbek svih vremena Džo Montana upravo igrao za San Francisko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter