0
Auto Moto

svojim odlaskom

Hamilton oslabio Meklaren

Objavljeno: 29.11.12 u 15:05

Meklaren će biti slabiji bez usluga koje im je pružao Luis Hamilton do sada, viđenje je Kristijana Hornera, direktora Red Bul tima, a u isto vreme, Mercedes je dobio pravo pojačanje potpisavši ugovor sa šampionom iz 2008.

„Mislim da je Meklaren slabiji bez Hamiltona i mislim da oni to moraju da priznaju. Luis je izvanredan vozač i dok su Baton i Hamilton bili zajedno, činili su sjajan tim. Mercedes im je preoteo vozača i to ih svakako slabi. Takođe, siguran sam da će on dodati performanse Mercedesu a videćemo naredne godine… Meklaren je ove godine imao sjajan auto i niko ne može da kaže da neće biti još bolji naredne.“

U pogledu pristupa tima Red Bul takmičenju naredne sezone, Horner kaže da će oni nastaviti da razvijaju automobil i da će morati da naprave značajne korake kako bi odbranili obe titule.

„Primenićemo lekcije koje smo naučili ove godine. Uvek možemo bolje kao tim, i mi smo do sada svake godine napredovali pa ćemo tako i nastaviti. Imamo veoma ozbiljne i napredne protivnike koji svakako neće spavati preko zime i moraćemo da poboljšamo automobile, ali i da održimo nivo performansi koje smo postigli ne samo ove, nego i u prethodne tri godine.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter