0
Auto Moto

Van der Garde u Katerhamu?

Objavljeno: 24.11.12 u 17:07

Giedo Van der Garde se nada da je uradio dovoljno kako bi zaslužio mesto u Katerhamu pored Čarlsa Pica koji je već potpisao višegodišnji ugovor, ali kaže da ništa nije gotovo dok i on ne stavi potpis na ugovor. Holanđanin kaže da je sada ostao posao koji mora da odradi njegov menadžment…”Teško je reći…” započeo je razgovor holanđanin na pitanje hoće li biti pored Pica sledeće godine…”Razgovaramo i sve izgleda dobro, ali ovo je F1 i nikada se ne zna dok se ugovori ne potpišu. U svakom slučaju, pokazao sam da sam brz i dobio sam samo pozitivne kritike od tima. Sada je na menadžmentu da mi obezbede dobar dil. Moramo da sačekamo ali se nadam da neće proći mnogo vremena, otprilike dve nedelje, pre nego što se nešto definitivno reši.”

Van der Garde je vozio u petak preuzevši bolid od Heikija Kovalainena na prvom treningu i završio je ispred Vitalija Petrova. “Prošlo je dobro, probao sam nove gume koje će biti predstavljene sledeće godine i moram da kažem da su mi se dopale. Interlagos je još jedna nova staza za mene ali mi je odgovarala pošto je prilično brza. Mislim da sam bio dobar, bio sam brži od mog timskog kolege a bili smo na istom setovanju, tako da mi je i to drago. Za mene, lep način da završim ovu godinu”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter