0
Auto Moto

Gutierez u Zauberu?

Objavljeno: 23.11.12 u 09:29

Esteban Gutjerez je u potpunosti spreman da zameni Serhia Pereza koji odlazi iz Zaubera, a da li će to tako i biti, saznaćemo najverovatnije tokom VN Brazila.

U tom slučaju, Gutjerez bi se pridružio Niku Hilkenbergu koji je već potvrđen kao Zauberov član. Esteban je završio GP2 šampionat na trećem mestu ove godine uz tri pobede ima iza sebe izuzetno cenjenog sponzora „Telmeks“ koji će se izgleda sa timom lako dogovoriti o paketu sponzorstva.

Ako se ova vest potvrdi, Kobajaši će biti prepušten samome sebi u potrazi za novim timom. „Automobil će biti brz i naredne godine, jer se pravila neće mnogo menjati, i tim uzima odličnog i iskusnog vozača Hilkenberga, a Gutjerez bi sjajno išao sa njim u paru.“ rekao je Perez u četvrtak ujutru, najavljujući eventualnu odluku tima.

Kada je osvojio titulu u BMW formula seriji i GP3 takmičenju, Gutjerez je probao i bolid Zaubera pre tri godine, a svoj prvi zvanični nastup je imao na treningu u Indiji, gde je uskočio u Perezov auto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter