0
Auto Moto

Hamilton spreman za poslednju trku

Objavljeno: 22.11.12 u 10:50

Otprilike kao i staza na Itnterlagosu, karijera Luisa Hamiltona je imala uspone i padove, ali šampion iz 2008. će pokušati da se odjavi iz tima Meklaren još jednom pobedom na finalnoj trci sezonei u svom 110. nastupu za dosadašnji tim, a potom će se uputiti u Mercedes, gde će naredne godine nastupati.

“Brazil je za mene bio pozornica sa mnogim dramatičnim i epskim trkama, pa i ova će na neki način to biti. Zamalo sam osvojio titulu ovde 2007. godine pre nego što sam je 2008. osvojio u gotovo istovetnom trileru, dok sam 2009. jurio kao manijak da se popnem na podijum, ali nikada nisam pobedio, i to je ono što mi je trenutno najveći cilj. Ovo mi je poslednja trka za volanom Meklarena, i obećao sam svima iz mog tima da ću dati sve od sebe u svakom pojedinačnom krugu. Moja pobeda u Ostinu prošle nedelje je bila jedna od onih najdražih u karijeri, i voleo bih da timu poklonim još jednu pobedu na rastanku.”

Hamilton je dotakao i temu borbe Fetela i Alonsa za titulu.

“Ni jedan od njih dvojice ne može da dozvoli sebi bilo kakvo opuštanje sada. Obojica su sjajni vozači i odvozali su odlično sezonu. Uskoro ćemo videti ko će se okititi titulom najboljeg…”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter