1
Američki fudbal

Povratak Plaksika

Objavljeno: 21.11.12 u 14:46

Plaksiko Bures (35) ponovo je član Pitsburg Stilersa. Legendarni Plaksiko stiže na Hajnc fild u trenutku kada Stilersi pokušavaju da usled silnih povreda popune rupe u igrčkom pogonu.

Bures koji igra na poziciji vajd risivera, prvi put je igrao za Stilerse od 2000. do 2004. godine, ali je svoj najveći uspeh postigao sa Njujork Džajantsima kada je u sezoni  2007/08. sa njima osvojio Superboul.

On je takođe upamćen i po tome što je u novembru 2008. ispred jednog noćnog kluba u Njujorku upucao sam sebe u nogu.

Imao je prilično sreće u tom trenutku jer nije pogodio arteriju, ali je kasnije zbog tog incidenta osuđen na dve godine zatvora.

Pošto je odslužio kaznu, Bures je potpisao ugovor na godinu dana sa Njujork Džetsima na leto 2011. godine , prethodno odbivši ponudu Stilersa na dvogodišnji ugovor.

Pre početka ove sezone Plaksiko nije uspeo da pronađe klub, ali su povrede Džerika Kočerija i Antonija Brauna dovele do toga da se ponovo nađe među Stilersima.

Bures je neminovno sjajn vajd risiver, ali koliko je u formi u ovom trenutku teško je proceniti, pa tako ostaje tek da vidimo koliko su Stilersi dovođenjem veteran napravili pravi potez.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Povratak Plaksika | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter