0
Auto Moto

De la Rosa ponosan

Objavljeno: 20.11.12 u 13:49

Pedro de la Rosa čestitao je svima u timu za uložen napor u sezoni koja se polako završava. HRT je prošle sezone promenio vlasnika, a ove će najverovatnije opet. Za HRT godina nije počela sjajno, jer su već na prvoj trci bili toliko spori da se nisu ni kvalifikovali za start u Melburnu.

„Neverovatno je kako vreme brzo prolazi, evo nas već u Brazilu na poslednjoj trci, i posle svega što smo uradili, ponosan sam.“ rekao je španac kome je ovo drugi put u životu da vozi celu sezonu F1.

„Trka u Brazilu je uvek veoma poseban doživljaj, ne samo zbog sjajne staze, već i zbog istorijata F1, i navijača. vreme će verovatno biti promenljivo i moglo bi da odigra bitnu ulogu tokom trke. Ako vreme bude takvo kakvo najavljuju, spremni smo da ga iskoristimo na najbolji način. Ovo je poslednja trka u sezoni, i potrudićemo se da napravimo najbolji mogući rezultat. Bilo bi sjajno da napravimo nešto značajno, ne samo zbog nas koji vozimo, već i zbog tima koji je jako naporno radio tokom cele godine i naših fanova koji su nas bodrili kada nam je bilo najteže.“

HRT je trenutno dvanaesti u šampionatu konstruktora na samo jednu trku do kraja…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter