0
TimeOut

Snup u Seltiku /VIDEO/

Objavljeno: 19.11.12 u 10:56

Ne, ovo nije šala. Snup Dog je zainteresovan da investira u čuveni škotski Seltik. Odakle sad ta ideja u Snupovoj glavi?

Još od 2005. godine je poznato da Snup navija za Seltik i to je on u više navrata i sam izjavio. Međutim prelomni trenutak dogodio se kada je odgledao meč između Seltika i Barse, tačnije samo najzanimljivije delove i tada je odlučio da želi finansijski da uđe u klub.

“Mene baš zanima fudbal. Nije nova stvar da hip hop zvezde ulažu u sport, ali je novst da hip hoperi ulažu u fidbal. Nisam gledao ceo meč protiv Barselone, ali sam odgledao izveštaj. Video sam strast Seltikovih navijača i shvatio sam da je meni tu mesto.” rekao je Snup.

U ovom trenutku on još uvek nije odlučio koliki udeo želi da ima, ali je naglasio da mu nije cilj da bude vlasnik.

“Stvarno nisam o tome razmišljao. Ne treba mi da budem vlasnik, ali dovoljan bi bio procenat koji mi omogućava da se moj glas čuje. Želim da donesem Snup promene.”

Naravno, odmah se nametnulo i pitanje, koje bi to promene bile.

“Strastven sam prema sportu. Seltikove lože više nikad ne bi bile iste nakon što bih napravio žurku tamo” zaključio je Snup Dog.

Snupova loža, ukoliko se njegov cilj ostvari, sigurno će biti najnasmejanija na stadionu, a žurke? Eh pa to je ipak Snup i treba mu verovati na reč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter