0
Ostali sportovi

Radnički žali zbog nesreće

Objavljeno: 19.11.12 u 21:42

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca izrazio je u ponedeljak veliko žaljenje i zabrinutost zato što je njegov igrač danas izazvao saobraćajnu nesreću i povredio više osoba.

„Vaterpolo klub Radnički izražava veliko žaljenje i zabrinutost zbog ovog incidenta kako za sve povredjene tako i za svog igrača i spreman je da pomogne na svaki način kako nadležnim organima tako i svim povredjenima u ovoj nesreći“, navodi se u saopštenju.

Popović je u ponedeljak ujutru svojim automobilom uleteo na autobusku stanicu i povredio osam osoba, medju kojima i dete. Radnički je saopštio da se igrač vraćao iz Beograda, iz posete porodici, i da je zaspao za volanom.

Radnički je naveo i da je povredjene u Urgentnom centru obišao i trener ekipe Dejan Udovičić.

Boris Popović je…pokazao da se radi o pravom sportisti… i zato molimo javnost da ne manipuliše pretpostavkama da je naš vaterpolista vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika, da je vozio prebrzo i bahato, jer za takve pretpostavke, jednostavno, nema mesta“, navodi se u saopštenju Radničkog.

Klub je istakao da njegov igrač neće bežati od odgovornosti već će snositi posledice svoje greške, kao i da će biti uz svog vaterpolistu u teškoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter