0
Auto Moto

za izgubljenu pobedu

Fetel krivi Kartikejana

Objavljeno: 19.11.12 u 19:58

I Sebastijan Fetel i vlasnik Red Bul tima Kristijan Horner, okrivili su zbog izgubljene pobede u Ostinu. Vozač HRT je bio poslednji automobil koji je Fetel obišao za krug pre nego što ga je Luis Hamilton uhvatio i obišao u DRS zoni i na kraju pobedio.

“Izgledalo je da imam sve pod kontrolom, ali saobraćaj ovde nije definitivno radio u moju korist.” rekao je Fetel koji je završio kao drugi i ipak povećao bodovnu razliku u šampionatu za tri poena na trinaest, samo trku pred kraj.

“Praktično sam poslao pozivnicu Hamiltonu da me obiđe kada sam obišao Kartijejana

Nedugo posle obilaženja, oni koji su pratili uživo prenos, mogli su da čuju razgovor izuzetno iziritiranog Fetela sa svojim timom…

Luis je bio dovoljno blizu i bilo je svejedno koju sam stranu odabrao da branim. Uradio sam sve što je bilo u mojoj moći, i sramota je što sam dozvolio da me obiđe.”

Ako se naredne nedelje domogne titule u Brazilu, Fetel će postati deveti čovek koji je pobedio na tri uzastopna šampionata od 1950. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter