0
Auto Moto

Alonso mora da bude makar treći u Brazilu

Objavljeno: 19.11.12 u 10:19

Tokom subote Alonso se pravio vidovit, jer je predviđao da će na kraju trke biti ispred Fetela, ali mu je predskazanje bilo ravno onom koje pravi Milan Tarot.

Posle trećeg mesta na cilju, što je jedno mesto iza Fetela, španac mora da bude najamanje treći na poslednjoj trci u Brazilu kako bi uopšte mogao da razmišlja o tituli. Ipak, Alonso je neuništiv u svom optimizmu “Znamo da je borba za titulu još uvek živa, zahvaljujući već prvim krugovima gde je Alonso uspeo da sa sedme startne pozicije doskoči na četvrtu već do prve krivine, a potom i mala radost tuđoj nesreći, jer je Veber koji je bio treći, morao da odustane več u sedamnaestom krugu.

„Znali smo da imamo dobre šanse. Pokušao sam  odmah da napadnem rivale i čim sam došao do vodeće grupe, forma mi se popravila, ali definitivno nisam mogao da se borim sa Hamiltonom i Fetelom, jer su već pobegli previše, ali sam imao dovoljno snage da držim iza sebe sve koji su pomislili da bi mogli da mi otmu poziciju. Stvarno, ovo je kao pobeda za nas, jer nismo previše očekivali od svega ovoga, ali na kraju se ispostavili da smo napravili samo mali zaostatak od 3 boda i da je ovo bila još jedna dobra nedelja za nas.

Sada idemo u Brazil, sa nekom šansom da pobedimo u šampionatu, nešto oko čega smo se trudili cele godine. Samo je Fetel u boljoj poziciji od mene, i trebali bi da budemo ponosni na sebe zbog toga.  Daćemo sve od sebe, pa šta bude…“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter