0
Ostali sportovi

Partizan pobedio!

Objavljeno: 18.11.12 u 19:20

Podnaslov je malo nejasan, ali je svakako tačan. Jer sajt hotsport.rs piše istinu, samo istinu i ništa osim istine. A sad ću vam objasniti o čemu se radi.

Rukometaši Monpelja doputovali su u Srbiju na meč 5. kola Lige šampiona protiv Partizana, ali im je kompletna oprema ostala na aerodromu u Parizu. Crno-beli su im pritekli u pomoć i Francuzi su u Nišu nastupali u rezervnim dresovima srpskog šampiona.

Upravo zbog toga, može se reći da je Partizan pobedio u svakom slučaju, ali na žalost navijača srpskog šampiona, pobedili su oni rukometaši koji su nastupali pod imenom Monpelje – 32:28 (17:17)

Sad kada je stvar malo jasnija, da pređemo na neke detalje.

Igrali trenera Aleksandara Brkovića su igrali pošteno, muški, do samog kraja imali egal protiv favorizovanog protivnika, a onda je presudilo iskustvo gostiju ili neikustvo domaćih, kako vam je god drago.

U svakom slučaju poenta je ista, Monpelje je pobedio, a Partizan je izgubio.

Francuzi su do trijumfa stigli sjajnom igrom u poslednjih pet inuta meča, kad su napravili seriju 5:0 i raspršili nade da Partizan može da pobedi još jednog velikana u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter