1
Boks

Froč nokautirao Meka /VIDEO/

Objavljeno: 18.11.12 u 18:18

U dalekom Notingemu u Engleskoj održan je bokserski spektakl pred 10 hiljada gledalaca u kome je domaći bokser Karl Froč odbranio naslov prvaka srednje kategorije u verziji IBF, nakon što je u trećoj rundi nokautirao amerikanca Jusafa Meka.

Silnim udarcima u telo Froč je bukvalno naterao Meka da završi na podu ringa, a Amerikanac nije više ima snage da se uspravi, što je izazvalo ovacije u dovorani.

Froč, poznatiji kao Kobra, je odbranu pojasa proslavio na najbolji mogući način u prisustvu svoje dovojke Rejčel Kordingli koja je šampiona nagradila velikim poljupcem.
https://youtu.be/q3E-SQmNAn4

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Froč nokautirao Meka /VIDEO/ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter