1
TimeOut

Nole u Riju

Objavljeno: 16.11.12 u 22:42

Novak Đoković doputovao je danas u Rio de Žaneiro, gde će u subotu odigrati poslednji egzibicioni meč pred odlazak na odmor.

Rival u Marakanazinjo areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kuerten, popularni „Guga“, a drugog dana vikenda Đoković će biti akter prijateljskog fudbalskog meča u kojem će učestvovati legende brazilskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, kao i proslavljeni srpski internacionalac u toj zemlji zemlji, Dejan Rambo Petković, prenosi Tanjug.

„Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos“, izjavio je Đoković na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali Kuerten i Petković.

Prvi dolazak Đokovića u najveću zemlju Južne Amerike izazvao je ogromno interesovanje i sasvim je izvesno da će egzibicionom meču sa Kuertenom, kao i fudbalskom susretu u nedelju, prisustvovati veliki broj ljubitelja sporta.

Đoković je još u ponedeljak posle osvajanja Masters kupa u Londonu rekao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Brazil. “Obožavam fudbal, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča sa Gugom imati priliku da zaigram sa asovima kao što su Bebeto, Kafu i Ziko. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno”, izjavio je tada Đoković.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nole u Riju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter