1
Auto Moto

Markez mora mnogo da nauči

Objavljeno: 16.11.12 u 18:07

Svetski šampion MOTO2 klase Mark Markez, koji je odlaskom Kejsija Stonera u penziju dobio priliku da vozi za Hondu naredne sezone, kaže da će morati mnogo toga da nauči, ali i da je oduševljen svojim napretkom na testovima koje je tim obavio u Valensiji po završetku sezone. Na motoru od 1000cc obrnuo je 28 krugova i bio svega oko sekunde iza najbržeg, timskog kolege Denija Pedroze.

 

„U početku sam bio vrlo nestrpljiv da izađem na stazu koja se lagano sušila“ rekao je Markez. „Početak je bio malo teži ali je bilo sjajno osetiti moć i snagu koju poseduje ovaj motor. Iz kruga u krug je bivalo sve bolje i bolje, i sticao sam samopouzdanje i brzinu. Pokušavao sam da se adaptiram na nov motor i nove uslove, pošto je velika razlika između ovoga i MOTO2 motorcikla. Postoje mnoge stvari koje treba da probam i da poboljšam, prednja guma je takođe skroz različita u odnosu na ono na šta sam navikao ali glavno je da sam dobro startovao i da se jako dobro osećam u timu.“

 

Devetnaestogodišnji Markez je pobednik klase 125cc u 2010 i MOTO2 šampionata koji se nedavno završio…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Markez mora mnogo da nauči | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter