1
Ostali sportovi

Hokejaši Partizana bolji od večitog rivala

Objavljeno: 16.11.12 u 22:14

Nekada je večiti derbi u hoekju na ledu bio praznik za ljubitelje sporta, a sada retko ko ode u ledenu dvoranu hale Pionir da odgleda neku hokejašku utakmicu.

 
Ipak i u takvoj atmosferi hokejaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su utakmicu trećeg kola prvanstva Srbije u kojoj su trijumfovali crno beli sa 10:5 (0:0, 6:3, 4:2).

 
Strelci za Partizan bili su Filipović sa tri gola, Kovačević i Milovanović postigli su po dva, Raković, Sretović i Ogrizović po jedan pogodak. Po dva pogotka za ekipu Crvene zvezde postigli su Rus i Brkušanin, dok se u strelce upisao i Protić.

 
Aktuelni šampion Srbije Partizan je tako zabeležio i drugi trijumf ove sezone, dok je crveno belima ovo drugi poraz.

 
U sledećm kolu Partizan je slobodan, dok Crvena zvezda dočekuje NS Stars 30. novembra, pa ko voli neka izvoli. Bilo bi lepo da tribine ledene dvorane opet budu pune.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title HokejaÅ¡i Partizana bolji od večitog rivala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter