0
Auto Moto

Hamiltonu nije žao

Objavljeno: 16.11.12 u 17:08

 

Luis Hamilton kaže da je veoma srećan sa svojom odlukom da napusti Meklaren i pređe u Mercedes odgovarajući na opaske Martina Vitmarša da je Hamilton već zažalio što je prešao u drugi tim.

 
„Verovatno, kada donesete ovakvu odluku, morate sebi da kažete da je gotovo sa starim načinom razmišljanja i da ste krenuli u nešto novo.“ izjavio je Vitmarš. „On neće reći, hej, ponudili su mi više para… takođe nikada neće reći da je napravio strašnu grešku. Ja se samo nadam da je on svestan svoje greške i da će je biti svestan i naredne godine. On je napravio tu odluku, i sada neka živi sa njom“

 
Hamilton, koji je u Meklarenu od svog početka u F1, 2007, je ostao pomalo iznenađen zbog zluradosti njegovog uskoro bivšeg šefa. „Malkice sam iznenađen što čujem ovakve stvari, jer čovek uopšte nije u pravu. Ja imam sjajan tim ljudi oko sebe sa kojim sam proveo puno vremena. Siguran sam da svi mi gajimo emocije prema timu, ali ja sam i dalje tu i daću 100 odsto mogućnosti na poslednje dve trke. Naravno, puno emocija se tu mota, ali ja sam veoma zadovoljan svojom odlukom.“

 
Hamilton je ispao iz trke za šampiona posle dosta problema u drugoj polovini sezone, ali britanac kaže da će se boriti za pobedu, bez obzira na sve. „Tako je kako je. Zadovoljan sam što sam ovde i što ću se boriti za moj tim u naredne dve trke. Samo želim da budem korektan do kraja i da obavim svoj posao na najbolji način. Možemo da ih pobedimo iako se više ne borimo za šampionat“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter