1
Auto Moto

Baton se napržio

Objavljeno: 16.11.12 u 09:27

Vozač Meklarena Dženson Baton veruje da će u 2013. biti u mnogo boljoj situaciji nego što je ove godine. Iako je pobedio na prvoj trci sezone, njegov kolega Hamilton je izvukao više iz automobila i imao bolje performanse tokom godine.

„Za mene, ovo je bila teža godina nego prethodne dve u timu.“ rekao je 32 godišnji Baton. “Automobil je brz, to smo dokazali mnogo puta ove godine. Problem je u konzistentnosti, nismo se baš ostvarili na tom polju. Model koji će biti predstavljen za sledeću sezonu bi trebalo više da mi odgovara, i veoma sam uzbuđen zbog toga.“

Iako Baton više nema šanse u šampionatu, on i njegov tim će u Teksasu dati sve od sebe kako bi napravili dobar rezultat. „Verovatno mi najbolje poznajemo stazu jer imamo najbolji simulator. Staza je dobra i ja imam dobar osećaj, posebno gotivim prvi sektor. Krivina 1 i krivina 9 su veoma brze a čini mi se da će i auto biti brz na ovakvoj stazi, a tu je i dosta sporih krivina pred kraj kruga.

Trebalo bi da budemo rame uz rame sa Red Bulom, a očekujem i od Ferarija i Lotusa da pokažu svoj potencijal. Biće ovo zanimljiva trka i sigurno se ne bih upuštao u prognoze…“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Baton se napržio | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter