0
Ostali sportovi

20 dana do početka EP u rukometu

Objavljeno: 14.11.12 u 12:22

Prethodno je snimljena i srpska verzija, a ovoga puta se u glavnim ulogama našlo šest igračica, koje je predvodila kapiten i zvanično četvrta igračica sveta Andrea Lekić.

„Mogu reći da sam oduševljena spotom. Da neko ne pomisli da je manekenkama posao jako zabavan, nije bilo lako. Bile smo umorne, ali isplatilo se. Pogledajte spot i ulepšajte sebi dan. Ako ovaj spot ne privuče publiku, ja stvarno ne znam šta će“, rekla je Lekićeva.

Lekićeva je, takođe, istakla da je raduje što ona i ostale srpske rukometašice pružaju odlične partije za svoje klubove pred Šampionat ’Starog kontinenta’.

„Raduje me i dobra forma drugarica iz reprezentacije koje širom Evrope igraju odlično. Svakodnevno komuniciramo, pratim ih sve i u toku sam sa svim što se dešava. Samo da sve budemo zdrave, da ne baksuziramo ništa, sve ide u dobrom pravcu“, istakla je Andrea.

Evropsko prvenstvo igra se od 4. do 16. decembra Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter