0
Auto Moto

Fors Indija ne žuri

Objavljeno: 13.11.12 u 21:07

U timu Sahara Fors Indije baš i ne žure sa objavljivanjem imena, ali jedina stvar koja je za sada sigurna je da Niko Hilkenberg odlazi u Zauber i da jedno mesto ostaje upražnjeno, a prilično je verovatno da će Pol di Resta ostati u timu i naredne sezone.

Mnoga imena se već sada vezuju za jedno upražnjeno sedište, a među njima su Žul Bjanki, rezervni vozač i Haime Alguersuari, koji je već 12 meseci van staze. U redu je još jedan vozač, a to je Adrian Sutil, koji je vozio od 2008 do 2011.

„Tradicionalno smo čekali do kraja sezone da potvrdimo imena za narednu, i mislim da ćemo se i ovog puta držati tog rasporeda.“ objasnio je Malija, glavnokomandujući u timu. „Sa trenutnim stanjem na tržištu, nema potrebe za žurbom. Imamo mi naše favorite, i podrobno ćemo ispitati šta nam je u interesu, jer želimo nabržeg mogućeg vozača u bolidu“

Fors Indija je u F1 od 2008 pošto je Malija otkupio tim Spajkera a prva kombinacija vozača je bila ona sa Đankarlom Fizikelom i Adrianom Sutilom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter