0
Auto Moto

Niko Rozberg

Objavljeno: 12.11.12 u 09:20

Vozač Mercedesa, Niko Rozberg, siguran je da će biti „dobar“ i kada Hamilton sledeće sezone stupi u tim za koji on vozi. Nemac koji je do sada vozio u timu sa Mihaelom Šumaherom, sedmostrukim šampionom sveta, od njega je dosta naučio, i veruje da će otkloniti sve sumnje u 2013, da li zaslužuje mesto u Mercedesu.

„Nisam uopšte zabrinut, drago mi je da ću dobiti novog kolegu jer mi je to potpuno nov izazov. I da, on je definitivno jedan od najboljih, tako da će biti veoma interesantno biti u timu sa njim i voziti protiv njega. Siguran sam da ću biti dobar i videćemo kako će mi ići.“

Rana pobeda u Kini nije bila dovoljna da se napravi bitan iskorak u trci konstruktora ove sezone, ali dvadesetsedmogodišnji Rozberg vidi sebe kao pouzdanu figuru tima u budućnosti. „Siguran sam da će tim napredovati i da će i mnogi novopridošli, doneti dobrobit timu, polako ali sigurno. Mislim da će se najbolji efekat videti sledeće sezone.

Siguran sam i da je Hamilton veliko pojačanje i da će to svima dati dodatnu motivaciju. On je i jedna vrsta osveženja u timu, što takođe može da bude pozitivna stvar.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter