0
Domaći fudbal

Ne mogu da je ostavim

Objavljeno: 12.11.12 u 15:47

Svi ćemo se složiti da je Aleksandar Janković najmanji krivac za probleme u kojima se Crvena zvezda nalazi, ali s druge strane i najodgovorniji za katastrofalnu igru crveno-belih.

Mislim kako nema razloga da sada pričam o tome da Zvezda nema igru, nema početak ni kraj, ne zna se ni ko pokriva koji deo terena, ni šta su čija zaduženja.

Ne znam da li pamtite rečenicu selektora rukometne reprezentacije Srbije na meču protiv Hrvatske kad je rekao svojim igračima: „Igrate ko pizdurine!“

E u toj rečenici najbolje se opisuje ono kako igraju fudbaleri Crvene zvezde.

Svestan je toga i Sale, ali kaže da u ovom trenutku ne može da napusti klub, jer ne želi da doliva ulje na vatru.

„Ne bežim od svoje odgovornosti, jer sam najodgovorniji za lošu igru, ali svakako moramo da gledamo u budućnost.

Priznajem da je meč na Karaburmi bio katasrofalan, odnosno bez ikakve sumnje najgore izdanje Zvezde od početka sezone.

Da je situacija u klubu drugačija, budite uvereni da od juče ne bih bio trener Zvezde. Meč protiv OFK Beograda bi bio sasvim dovoljan da podnesem ostavku.

Međutim, u ovom trenutku to ne mogu da uradim. Potpredsednik Aleksandar Antić je rekao kako klub nema upravu, ne postoji sportski direktor i ne mogu da odem.

Za vikend se igra meč protiv Partizana, tako da sada jednostavno ne mogu da napustim klub. Imam veliko poštovanje prema momcima s kojima radim i ostajem uz jih.

Najlakše bi bilo kritikovati ih, ali to neću. Ostajem s njima da ovo izguramo do kraja jesenjeg dela sezone, a onda ćemo videti šta i kako dalje“ kaže Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter