0
Auto Moto

Kračlov sam sebi kriv

Objavljeno: 12.11.12 u 10:38

Kal Kračlov je sam sebi kriv posle pada na Valensiji gde je bio drugi pre nego što je osetio čari klizanja po asfaltu. Izabrao je da startuje iz pit lejna sa odlukom da u poslednjem trenutku startuje na slikovima i sjajnom vožnjom uspeo da se izbori za drugu poziciju kada je sedam krugova pred kraj, bez nekog vidljivog razloga pao i završio trku.

Ovo mu je treći put u poslednje četiri trke da se bori za podijum i da ne završi trku. Na Motegiju je u borbi za treću poziciju ostao bez goriva, skrljao se po kiši na Sepangu sa četvrte pozicije, samo krug pre nego što je trka zaustavljena, ali je onda i uspeo da završi kao treći na Filip Ajlendu. I pored loših uslova na stazi, Kračlov krivi samog sebe za grešku koja ga je prikovala za sedmo mesto na tabeli na kraju šampionata.

„Ovo je bila potpuno moja greška. Loše vreme i mokra staza, prošao sam kroz jedno mokro parčei zakočio prednjim točkom, sve ostalo je… u stvari, imao sam sreće da se nisam zaglavio između motora i asfalta dok sam klizao. Šteta je što se to desilo u trenutku kada nisam previše forsirao. Ovo je bila jako glupa greška, ali nisam jedini koji je danas pao…“ rekao je Kračlov i dodao:“Pokazao sam svoj potencijal ove godine, i verujem da sam sposoban da se borim sa najboljima na svetu. Nadam se uspešnijoj 2013.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter