0
Auto Moto

Stoner se smorio u kvalifikacijama

Objavljeno: 11.11.12 u 12:58

Kejsi se smorio i rekao da su mu kvalifikacije bile totalno bezveze jer su ga problemi sa elektronikom na motoru sprečili da se bori za pol poziciju.

Australijanac želi da ode u penziju pobednički, a u kvalifikacijama je dva puta spuštao letvicu i izbijao na prvo mesto u poslednjih deset minuta. Ali kada je njegov kolega Pedroza probio granicu ispod 1.31, Stoner nije mogao da odgovori i izgubio je šansu da osvoji četrdesetu pol poziciju u MOTO GP karijeri.

„Nisam nešto preterano srećan, do sada je ovo bio mizeran vikend. Volim ovu stazu, ali ne kada je kiša i mokro. Do sada smo imali samo jednu suvu sesiju. Nismo uspeli da rešimo problem koji se pojavio sa elektronikom u ovako kratkom vremenu, ali smo uspeli da smekšamo malo šasiju. Postoji nekoliko delova staze na kojima ja volim malo da klizam, ali sad mi to nikako nije uspevalo. Malo sam frustriran, jer nisam pronašao nikakvo zadovoljstvo u vožnji, i mislim da ću na trci pokazati veći potencijal. Prednji red je dobar, ali videćemo kakvo će vreme biti.“

Stoner je takođe kritikovao podlogu u Valensiji i kaže da ima puno hupsera. „Staza nije onakva kakvu sam očekivao, nije tako dobra. Lično, naleteo sam na mnogo više izbočina i hupsera nego ikada ranije“…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter