0
Auto Moto

Pedroza, Lorenco, Stoner…

Objavljeno: 10.11.12 u 18:01

Španac, Deni Pedroza, startovaće u nedelju u 14 časova sa pol pozicije na trci u Španiji. On je vodio sjajnu borbu sa Lorencom i Stonerom u kvalifikacijama za poslednju trku u sezoni. Vozač Honde postavio je rekord staze i zahvaljujući tome startuje prvi, ispred sunarodnika Horhea Lorenca koji je već overio titulu šampiona na prošloj trci. Treći startuje Kejsi Stoner, koji nakon ove trke odlazi u MOTO GP penziju i odjavljuje se sa fabričke Honde.

Četrvrto vreme napravio je Kal Kračlov sa Tech 3 Jamahom ispred sjajnog Štefana Bradla koji cepa LCR Hondu. Šestoplasirani na startu će biti Andrea Doviciozo koji je bio brži od Nikija Hejdena koji vozi fabrički Dukati i Alvara Bautiste koji sa Gresini Honde startuje sa osme pozicije. Deveti Hektor Barbera sa Pramac Dukatijem brže je odvozao kvalifikacije od Espargara na Aspar Apriliji, a jedanaesti i relativno loš rezultat napravio je sedmostruki šampion sveta Valentino Rosi, kome je ovo poslednja trka za Dukati.

 

Rezultati kvalifikacija za VN Valensije:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter