0
Auto Moto

Toro Roso zadovoljan modifikacijama

Objavljeno: 09.11.12 u 11:15

Posle testa koji su obavile mlade nade F1 u Abu Dabiju, nakon nedeljne trke, kako bi pokazali svoje mogućnosti, timovi su iskoristili priliku i da probaju neke nove delove i nadogradnje pred poslednje dve trke i celu narednu sezonu, što je svakako bio slučaj sa timom Toro Roso.

 
„Prethodna tri dana su za nas bila prilično produktivna, jer je naš automobil bez većih problema odvozao dosta krugova.“ objasnio je šef inženjera tima Lorent Mekies.

 

“Imali smo dosta posla, i testirali smo mnoge stvari koje smo spremili za automobil koji ćemo predstaviti naredne godine i koje će nam biti od velike koristi. Isto tako, bilo bi fer da priznamo da će nešto od onoga što smo uradili biti iskorišćeno i na naredne dve trke.“

 
Toro Roso se trenutno nalazi na devetoj poziciji u šampionatu konstruktora sa 22 osvojena boda, iza Vilijamsa koji ima 73 osvojena boda…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter