0
Ostali sportovi

Vaterpolisti Zvezde savladali Partizan u večitom derbiju

Pobeda Zvezde u derbiju!

Objavljeno: 09.11.12 u 18:39

U neivesnom meču na Tašmajdanu vaterpolisti Crvene zvezde slavili su protiv Partizana sa 8:5(1:1, 2:1, 2:2, 3:1).

Zvezda je od početka meča mala minimalno vođstvo koje su crno beli preokrenuli početkom treće četvrtine kada su vodili 4:3. Ipak Prlainović je fantastičnom partijjom vratio Zvezdu na pravi put i doneo joj dugo čekanu pobedu. Do kraja je Partizan pokušavao da izjednači ali je Šefik bioneverovatan.

Najefikasniji u timu Zvezde bili su Andrija Prlainović i Strahinja Rašović sa po tri gola, dok je njegov rođeni brat Viktor jednom savladao Slobodana Sora. U timu Partizana po dva gola su dali Dušan Mandić i Uroš Čučković

Partizanu je ovo drugi poraz u sezoni dok je Zvezda i dalje u domaćem prvenstvu neporažena. Crvena zvezda se posle ovog kola na vrhu tabele izjednačila sa Radničkim iz Kragujevca sa po 15 bodova, dok je Partizan na trećoj poziciji sa devet bodova.

U preostalim mečevima šestog kola sutra se sastaju Vojvodina – Singidunum, ŽAK – Beograd i Banjica – Dunav, a slobodna je ekipa Radničkog iz Kragujevca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter