0
Evrokup

Hvala Delijama, okrećemo se Partizanu

Objavljeno: 08.11.12 u 12:02

Zvezda je pobedila dominanto Orlean u prvom ovosezoskom meču Evrokupa i pokazala da izlazi iz krize u kojoj su bili od početka sezone.

Da nije isto sa i bez Delija, istakli su i Boris Savović i Vlada Vukoičić na konferenciji posle meča:

„Pre svega želim da se zahvalim navijačima na izvanrednoj podršci. Davali su nam veliku snagu kroz svih 40 minuta. Lakše je igrati i pobeđivati sa njima. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili pre utakmice, fenomenalnom odbranom smo zatvorili njihove visoke igrače. Idemo od utakmice do utakmice, jer svaka ima svoj značaj, a sada se okrećemo Partizanu“  rekaoje Boris Savović.

Trener crveno-belih Vlada Vukoičić čestitao je svojim igračima na pobedi i potom dodao:

„Ono što je uvek bitno uz rezultat je da držimo igru na visokom niovu. Ako se sećate u najavi pre utakmice, jedna od glavnih osobina francuskog tima je atletska igra, a naš prioritet i u napadu i u odbrani je bio da tu njihovu igru spustimo niže. Hteli smo da ih usporimo i da pređemo na polje taktike, što smo u većem delu utakmice i uspeli.

To je još jedan od pokazatelja napretka u našoj igri. Još jedan od dokaza je i odnos skokova koji ide nama u prilog. Imali smo dobru kontrolu skoka, što kaže i zvanična statistika. Imali smo dobar pristup u smislu koncentracije, što se oslikalo i kroz broj asistencija. Njihovu agresiju na loptu smo uspeli da razbijemo i gurnemo igru ispod samog obruča gde smo odlično šutirali.

Na početku se kod par igrača osetila trema zbog toliko ljudi koji su na taj način navijali, ali je kroz utakmicu to postalo naša prednost. Imamo veliku zahvalnost prema publici i voleli bismo da na svakoj utakmici bude ista podrška“ naglasio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter