1
Auto Moto

Rosi spreman

Objavljeno: 07.11.12 u 11:50

Posle Valensije spušta se zavesa na Moto GP šampionat koji je već odlučen, ali i na ugovor koji je Dukati imao sa Valentinom Rosijem. Partnerstvo koje je započeto pre dve godine nije dalo nijednu pobedu i italijan se vraća u Jamahu naredne sezone.

“Valensija je definitivno jedna od mojih omiljenih staza, pored toga što je u Španiji uvek sjajna atmosfera.” izjavio je Rosi koji je baš na ovoj stazi izgubio titulu 2006. godine u trci sa Nikijem Hejdenom.

“Ovo je “Miki Maus” staza koja je relativno mala za Moto GP, i zato je zahtevna. Gomila levih krivina, a ja preferiram više one koje idu na desno. Svejedno, videćemo… asfalt je napokon sređen i unapređen, tako da bi i grip trebalo da bude bolji, ali i da nema više neravnina. Predamnom je jedan malo čudan vikend koji bi trebalo da bude pun izazova iz više različitih razloga, ali daću sve od sebe, to je sigurno.”

Pred narednu sezonu, Rosi je već prihvatio činjenicu da će on biti broj 2 u Jamahi za koju vozi i Horhe Lorenco, koji je overio titulu na prošloj trci u Australiji.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rosi spreman | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter