0
AdmiralBet ABA Liga

Todorić demantovao dolazak novog igrača na poziciji plejmejkera

Ništa od novog pleja

Objavljeno: 06.11.12 u 21:46

Kako već danima kruže glasine o dolasku novog pleja, koji bi zamenio, za sada vrlo slabog Torija Tomasa, o toj temi je pričao i sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Tomas je definitivno igrač koji je najmanje ispunio očekivanja od starta sezone, a er bolom sa bacanja protiv Splita izazvao dosta podsmeha pa se javila priča o dolasku Rendija Kalperpera.

Zovu me svaki dan da me pitaju za novog plejmejkera, zaboravio sam kako se zove, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o promeni bilo kog igrača“, kazao je Todorić  SOS kanalu, „Naši stranci su relativno neiskusni, pre svega Gordon, koji praktično igra prvu seniorsku sezonu. Međutim, ono što je nama najbitnije je da Dule Vujošević ima u njih poverenje i smatra da će ispuniti ono što se od njih očekuje. Ljudi sa podsmehom pričaju o Tomasu. On je igrač koji je bio treći strelac ruske lige. Njegov problem je što je potrebno vreme da bi se navikao na sistem igre u Partizanu. Bio je malo više ’divlji’ igrač i treba mu vreme“.

Ruku na srce Todorić je jako često u prošlosti demantovao glasine koje su se kasnije ispostavile kao tačne.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter