0
Auto Moto

Mercedes odbacuje dupli DRS sistem

Objavljeno: 01.11.12 u 12:08

Mercedes je priznao da razmišlja o tome da u narednu sezonu uđe bez pasivnog dvostrukog DRS sistema, iz razloga što nisu uspeli da ga naprave da radi onako kako su zamislili i ne funkcioniše dobro ove godine.

Pokušavali su nekoliko puta da poprave stanje, uglavnom na treninzima petkom, ali već sada su odlučili da u naredne tri trke nastupe bez duplog DRS sistema. Ros Bron, direktor tima, kaže da rezultati koji su dobijeni upotrebom sistema, nisu zadovoljavajući i ako ne budu postignuti bolji rezultati u istraživanjima, tim će ga najverovatnije izbaciti iz upotrebe.

„Očigledno je da ne funkcioniše kako treba i da ne daje željene rezultate, jer je prilično neutralan. Nešto smo dobili, ali nešto i izgubili njegovom upotrebom, tako da razmišljamo šta dalje sa njim. Nastavićemo da ga testiramo petkom, pa ako dobijemo neko poboljšanje, možda će i ostati…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter