0
Auto Moto

Lorenco debituje

Objavljeno: 01.11.12 u 15:02

Horhe Lorenco, sveže krunisani kralj ovogodišnjeg Moto GP šampionata će debitovati na „trci šampiona“ ove godine u Bangkoku. Vozač Jamahe je osvojio svoju drugu titulu šampiona sveta u kraljevskoj klasi osvajanjem drugog mesta na Filip Ajlendu, gde je Stoner ponovo bio dominantan.

Lorenco je sve trke završavao na prvom ili drugom mestu tokom sezone, izuzev jedne, kada je oduvan sa staze već u prvom krugu. Španac, koji je bio šampion i 2010. godine će napraviti i demonstrativnu vožnju njegovog motorcikla na Tajlandu od 14-16 decembra. „2012. godina je bila fantastična za mene i mislim da ne postoji bolji način da je završim od trke šampiona. Biće mi stvarno veliko zadovoljstvo da se takmičim sa nekm od najboljih vozača na svetu.

Biće naravno teško da se borim sa njima jer su neuporedivo iskusniji na 4 točka, ali izazov je predamnom. Sa Majkom Duhanom na stazi, obojica ćemo dati sve od sebe sa ekstra dodatkom od još dva točka u odnosu na ono na šta smo navikli. Nadam se da će publika uživati i da će svima biti zabavno.“

Pored penzionisanog šampiona Moto GP šampionata Majka Duhana i Horhea Lorenca, na stazu će izaći i Sebastijan Fetel, Mihael Šumaher, Rajan Hanter-Rej šampion Indy car šampionata i Dejvid Kultard, bivši vozač F1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter