0
Ostali sportovi

Golmanke krenule prve

Objavljeno: 29.10.12 u 14:37

Ženska rukometna reprezentacija Srbije, tačnije golmanke koje konkurišu za sastav za predstojeće EP u Srbiji, koje se početkom decembra održava u Srbiji, počele su danas u hali Slodes pripreme za ovo takmičeje.

Na spisku selektora Saše Boškovića i trenera golmana Dragice Đurić našle su se Ana Kačarević, Jovana Risović, Bojana Jeremić i Kristina Georgijev.

„Muškarci su nam dali dobar domaći zadatak, a mi ćemo se potruditi da damo svoj maksimum na terenu. Cilj nam je prvenstveno da pobedimo sami sebe, a što se devojaka tiče, sve su u odličnoj formi i svih 16 će dati svoj doprinos kako bismo prošli u drugi krug“, rekao je Bošković, dok je Dragica Đurić dodala:

„Za 30 godina svoje karijere nisam imala priliku da igram pred domaćom publikom na ovako velikom takmičenju, što verujem da će za naše izuzetno mlade devojke biti dodatni pritisak. Ovo EP će poslužiti kao dobar temelj onoga što ćemo postići već sledeće godine na Svetskom prvenstvu.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter