0
Ostali sportovi

Zlatiću izmakla medalja

Objavljeno: 28.10.12 u 10:59

Sedmoro srpskih strelaca završilo je finale Svetskog Kupa u Bangkoku sa sedam finala i čak tri četvrta mesta. Andrija Zlatić je bio nadomak osvajanja medalje, ali je u obe konkurencije (MK i vazdušni pištolj) osvojio četvrto mesto. Mirosavljev je takođe osvojio četvrto mesto u kategoriji MK puškom trostav.

 
Peto mesto je osvojila srebrna sa Olimpijskih igara u Londonu Ivana Maksimović MK puškom trostav,a istu poziciju su imali još Zorana Arunović vazdušnim pištoljem i Damir Mikec MK pištoljem. Šesto mesto vazdušnom puškom upucala je Andrea Arsović.

 
„Posle prečki, fudbalskim rečnikom, prešli smo na stative, ali nikako da pogodimo medalju. Sportska sreća nije bila na našoj strani. Čestitke Arsovićevoj i Zlatiću na sjajnim finalnim serijama, ali nisu mogli da nadoknade zaostatak. Andrea Arsović je, kao i na OI u Londonu loše krenula, 97, 98, 99, 100 i nije mogla da se do kraja „izvadi“. Zorana Arunović je pola meča dobro odradila, 98, 97, 94, 95 ali se videlo da nema snage posle operacije. Sedam finala je ipak lep bilans, ukrasila bi ga kao šlag na torti, makar jedna medalja“, rekao je v.d. selektora Goran Maksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter