0
Auto Moto

Deni Pedroza ponosan

Objavljeno: 28.10.12 u 12:07

Deni Pedroza se izvinio svom timu i svojim navijačima zbog greške koju je napravio na Filip Ajlednu i koja ga je udaljila od titule. Horhe Lorenco je zahvaljujući odustajanju Pedroze, osvojio svoju drugu titulu.

 

„Možda je bilo prerano za takav potez, otišao sam malo šire u toj krivini i izgubio sam kontrolu nad prednjim krajem motora.“

 

Pedroza je imao ne baš sjajan start sezone i posle šest trka bio je 39 poena iza Lorenca, ali odustajanje vozača Jamahe na trci u Asenu je dalo krila Pedrozi koji je počeo da pobeđuje i da se približava vodećem. Ipak, i Lorenco je imao svoj loš momenat kada je na Mizanu morao da se oprosti od bodova što ga je vratilo na 38 poena razlike ali je onda uspeo da smanji razliku pobedivši na tri uzastopne trke. Pred start u Australiji, zaostajao je 23 boda iza Lorenca, ali več početkom drugog kruga, njegovi snovi o tituli su se raspršili:

 

„Ponosan sam na način na koji sam se takmičio“ rekao je Pedroza

 

„Žao mi je svih onih koji navijaju za mene, zbog moje familije i mojih fanova. Davao sam sve od sebe tokom cele godine“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter