0
Ostali sportovi

„Večiti derbi“ za mališane

Objavljeno: 26.10.12 u 18:05

Na bazenu Čair je odigrana egzibiciona vaterpolo utakmica između večitih rivala Partizana i Crvene zvezde u kojoj su uživali osnovci iz Niša.

 
Cilj ove utakmice je bio promocija jednog od najtrofejnijih sportova u Srbiji, pa su tako na tribinama bili mališani iz Niša, a vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde su imali priliku da uvesele mnogobrojnu decu.

 
„Ova akcija ima cilj da što više dece zavoli vaterpolo, nauči da pliva. Prioritet nam je školski sport. Drago mi je što smo ovu akciju počeli baš iz Niša. Ovaj grad je nekada imao fudbal i rukomet u vrhu“ – rekao je Predrag Peruničić, državni sekretar za sport.

 
Vaterpolisti večitih rivala uveseljavali su decu svojom igrom, koja je u pojedinim trenucima izgledala komično. Ovi sjajni momci su golove postizali glavom, nogama i na razne druge načina, pa je rezultat utakmice bio potpuno nebitan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter