0
Odbojka

Vojvodini derbi

Objavljeno: 25.10.12 u 22:42

Vojvodina je uspela da zabeleži prvi trijumf u ovoj sezoni u Viner Štediše ligi maksimalnim rezultatom protiv Partizana 3:0 (25:20, 25:17, 25:19). Odbojkaši Partizana još uvek nisu osetili ukus pobede u ovoj sezoni.

Novosađani su brzo došli do vođstva u prvom setu. Crno beli su uspeli da preokrenu velikim serijama kada su minus od 5 poena pretvorili u plus 4. Međutim, nisu dugo ostali u vođstvu jer je Vojvodina serijom od 10:1 došla do velike prednosti koju nije ispustila do kraja seta.

 
Drugi period igre je u potpunosti pripao lalama koji su povećali svoje vođstvo na 2:0.

 
Tokom celog trećeg seta izabranici Nikole Salatića su imali blagu prednost. Crno beli su došli do izjednačenja 14:14, ali su novosađani sa dva uzastopna poena otišli na kratak predah sa 16:14. Pred kraj, ispostavilo se, poslednjeg dela meča Vojvodina dolazi do veće prednosti i na kraju trijumfuje sa 25:19.

 
Milija Mrdak je osvojio 14 poena za domaćina, Nemanja Čubrilo 12, a Mihajlo Stanković 11. Čubrilo je upisao i 5 blokova za vicešampiona. Korektor Aleksandar Minić je bio najefikasniji u ekipi Partizana sa 14 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter