0
Ostali sportovi

Vaterpolisti Radničkog pobedili su kao domaćini Partizan sa 9:8 (1:2, 2:1, 3:4, 4:2), u derbiju 4. kola Prve A lige Srbije.

Poraz Partizana posle skoro 6 godina!

Objavljeno: 24.10.12 u 19:28

Aktuelni šampion naše zemlje bio je do ovog nastupa neporažen u domaćem prvenstvu čak od 2006. godine(!!!), a crno-beli su do same završnice imali povoljan ishod. Sve dok se nije razigrao Vanja Udovičić.

Prvi veliki derbi trenutno najjjače lige na svetu protekao je u neizvestnoj igri, a domaći sastav je do trijumfa stigao u poslednjoj četvrtini kada je sa tri vezana gola stigao do vođstva od 9:7.

Meč je odlučen u poslednjoj deonici kada su odgovornost u domaćem timu preuzeli su najbolji i najiskusniji Udovičić, Filipović i Zloković i Kragujevčani su stigli do prve velike pobede u sezoni.

Ekipa Vlade Vujasinovića imala je u poslednjem minutu napad za izjednačenje ali silno pojačani domaćin se odbranio i tako zabeležio i četvrtu pobedu u šampionatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter