0
Ostali sportovi

Danas su odigrani mečevi četvrtog kola vaterpolo lige Srbije

Iznenađujući poraz Voše, Zvezda lako

Objavljeno: 24.10.12 u 23:47

Vaterpolo klub Žak je napravio iznenađenje kola u Kikindi slavio protiv Vojvodine sa 10:9, zahvaljujući preokretu u poslednjoj četvrtini.

Tri gola za Žak postigao je Filipović, dva puta su mrežu Novosađana pogodili Kaled i Pešterić, dok su se u strelce upisali još i Budurin, Nosović i Dudaš. Kod gostiju, koji su doživeli drugi poraz, Ubović i Vasić su dva puta bili strelci, a po jednom Maksimović, Miličić, Kalinić, Matković i Crvenko.

Zvezda je bila vrlo ubedljiva proti Singidunuma i slavila sa 15:2 pa samim tim zadržala stopostotan učinak. Trener Zvezde je odmarao klučne igrače pa su najefikasniji bili trahinja Rašović i Nikola Eškert sa po tri gola. Po dva gola postigli su Stojčić i Vapenski, dok su se u strelce upisali i Ivošević, Milićević, Viktor Rašović i Savić. Golove za Singidunum postigli su Avramović i Đorđević.

Banjica je bila bolja od Beograda sa 12:5 a ranije danas je u derbiju Radnički savladao aktuelnog šampiona Partizan sa 10:9.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter