0
Auto Moto

Hirvonen spreman da vodi Citroen

Objavljeno: 24.10.12 u 11:57

Miko Hirvonen veruje da je njegova pobeda na reliju Italije, prva u timu Citroena bila jasna poruka da je spreman da preuzme vođstvo u timu Citroena, obzirom da će Sebastijan Leb otići u delimičnu penziju i neće učestvovati na svim relijima naredne sezone. Pobeda je dokazala da je on u stanju da nosi breme koje veliki tim kao što je Citroen nosi sa sobom. „Na neki način, osećam se kao da sam pobedio na svom prvom reliju, a svakako je to činjenica kada je Citroen u pitanju. Razgovarao sam sa članovima tima i sa mehaničarima pre početka relija, i odlučili smo da naredne sezone ovako krenemo i da nastavimo u tom ritmu.“

Hirvonen je startovao reli u bliskoj borbi sa klupskim kolegom Lebom, ali je zbog izletanja francuza, i kvarova drugih vozača Hirvonen ostao bez ozbiljnijih rivala i osvojio reli. Ipak, pobedi se u zube ne gleda…“Znao sam da sam bio spreman za vikend da pobedim“ izjavio je Hirvonen koji je ovom pobedom obezbedio i drugu poziciju u generalnom plasmanu. „Morao sam da završim sve deonice, da bih odneo pobedu, i mislim da sam dobro odradio posao. Mirno i staloženo…i veoma sam srećan zbog pobede.“ izjavio je Hirvonen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter