0
Odbojka

Trener Zvezde posle poraza od favorita zadovoljan i osvojenim jednim bodom

Zadovoljni bodom

Objavljeno: 23.10.12 u 22:25

Odbojkašice Crvene zvezde su u utakmici prvog kola Grupe F Lige šampiona izgubile meč od  Lokomotive iz Bakua sa 3:2 u setovima.

Uprkos porazu, trener Zvezde Rastko Pavličević rekao je da je zadovoljan osvojenim bodom a nezadovoljan oscilacijama u igri.

„Nije čudno što je ovako mlad tim imao oscilacije u igri, ali to nije dobro. Zadovoljni smo bodom. Nije bilo lako, ali smo se borili do samog kraja i iz ovog meča smo naučili nešto. To je da gradimo svoju igru. Kada bismo nastavili ovako, značajno bismo unapredili igru. Najbitnije posle svega je da devojke veruju u sebe“, rekao je Pavličević.

Kapiten Zvezde Ana Bjelica rekla je takodje prokomentarisala meč.

„Neiskustvo mlade ekipe se odrazilo na rezultat, ali smo zadovoljni bodom. Moramo da izađemo iz ovog meča podignute glave„, dodala je ona.

Kapiten Lokomotive Diana Nenova istakla je da njena ekipa nije očekivala jak otpor Zvezde.

„Nismo očekivali ovako borbenu ekipu Zvezde. Lokomotiva je pobedila u petom setu samo zbog iskustva“, izjavila je Nenova.

Zvezda će u narednom meču, 31. oktobra, igrati u gostima protiv poljske Mušine, dok će se Lokomotiva sastati sa moskovskim Dinamom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter