0
Auto Moto

Lotus juri treću poziciju

Objavljeno: 23.10.12 u 11:19

Lotusov cilj ove sezone je treće mesto u trci za šampiona među konstruktorima. Trenutno, oni se nalaze na 29 poena razlike u odnosu na svoju željenu poziciju. “Ako pogledamo poslednje dve trke objektivno, imali smo naših poteškoća,  ali smo videli i jasan korak napred sa novim izduvnim sistemom u Koreji.” izjavio je direktor tima Erik Bulije.

“Tim je odradio brilijantan posao, napravivši takvo jedno poboljšanje, a mislim da ćemo u narednim trkama izvući još više iz ovog novog sistema, samo nam je potrebno malo više vremena. Mislim da bi bilo dobro da se oba naša vozača u Indiji kvalifikuju među prvih pet na startu što bi nam dalo mnogo bolje šanse da odemo sa trke sa dobrim bodovnim saldom, koji bi nam pomogao da ostvarimo naš cilj. Nije tajna da će biti teško, ali pred nama je još četiri trke koje će biti dobra prilika da osvojimo poene. Ključ uspeha je konzistentnost naših vozača i naših E20 bolida.”

Na poslednjoj trci u Koreji, Rajkonen je završio peti a Grosjean sedmi, a to su im ujedno bile i startne pozicije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter