0
TimeOut

Za Tripolis, firmom Krstić

Objavljeno: 22.10.12 u 19:54

Da finansijska kriza trese ceo svet znaju i vrapci na grani. Svi gladamo proteklih meseci, pa i godina, kako u Grčkoj zbog ekonomske situacije raste nezadovoljstvo naroda. Međutim, vlasti u Grčkoj i dalje stežu kaiš i apeluju na narod da štedi.

 
Zbog finansijske situacije, jedan od fudbalskih klubova se odlučio na jedan vid štednje. Čelnici FK Verija su unajmili autobus kako bi prevezao ekipu do 800 kilometara udaljenog Tripolisa na meč sa Asterasom. Kako bi još više uštedeli vlasnici kluba su insistirali da ekipa ne odseda u hotelu, već da odmah posle meča krene nazad.

 
Ekspedicija je krenula iz Verije u nedelju u 5 ujutro i posle 8 sati napornog puta odigrala utakmicu sa Asterasom koju su izgubili sa 3:0, a odmah potom seli u autobus i vratili se kući sledećeg jutra u 5 časova.

 
Verija je solidno počela sezonu i trenutno se nalazi na 7. mestu grčkog prvenstva, dok je klub iz Tripolisa trenutno četvrti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter