0
Auto Moto

Fetelov tata na stazi

Objavljeno: 22.10.12 u 11:33

Otac Sebastijana Fetela, Norbert Fetel, izjavio je posle debija u VW Scirocco kupu na Hokenhajmu, da mu se jako dopalo, i da želi još… Stariji Fetel, koji se nekada bavio penjačkim disciplinama, završio je trku na 23. mestu.

„Bio je to vrhunski osećaj, sjajno sam se zabavio. Na slobodnom treningu i u kvalifikacijama, bilo je dosta prostora za poboljšanja. Treba mi još vežbe sa nekim dugmićima, ali to je verovatno zbog toga što ja nisam baš pripadnik generacije koja cepa Sony Playstation.“ rekao je Fetel senior i dodao “Moja trka je bila dobra, pokušao sam da se držim dobro i da dam sve od sebe.

Na žalost, imao sam nekoliko grešaka prilikom šaltanja, i to me je koštalo vremena, ali ponovo ću na stazu, bez dvoumljenja. Čini mi se da sada više respektujem ono što radi moj sin, jer znam koliko dugmića mora da prati na svom volanu, a ja sam imao problem sa jednim jedinim… Svi ovi vozači imaju neki poseban talenat, sa kojim moraš da se rodiš…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter