Romain mora da se iskulira i da prestane da razmišlja o svemu onome što je bilo, po mišljenju šefa tima Erika Bulijea. Još jednom je Romain popio kritike od Marka Vebera u prvom krugu trke na Suzuki u Japanu, a francuz je posle toga, došao do sedmog mesta na trci u Koreji.

Povezane vesti

 

Bulije misli da bi Grosjean trebalo sada da ostavi sve to iza sebe i da prestane da se plaši tuđih komentara i da se vrati svojim normalnim vozačkim instinktima.

 

„Definitivno je vreme da se podvuče linija i da krenemo dalje, a i vreme je da Romain sve to zaboravi i krene dalje. Iako je bio pod ogromnim pritiskom, odvozao je dobru trku u Koreji i verujem da on sada razume šta treba da radi kako bi izbegao incidente i ovakve stvari. Njegov cilj u narednim trkama je jasan, da radi na poboljšanjima performansi i da pomogne maksimalno timu da osvoji što više bodova u poslednje četiri trke.“

 
Grosjean je osećao veliki pritisak pred trku u Koreji, pa je tim povodom izjavio:

 

“Sigurno je da sam bio nervozan na startu jer sam bio pod velikim pritiskom. I tim i ja smo radili naporno kako bi uvideli neke naše greške, i mislim da je to pomoglo. Bio sam sam sebi najgori neprijatelj tokom ove sezone, ali mislim da sada možemo da ostavimo iza nas sve gluposti i da krenemo napred“ rekao je Grosjean.