0
Ostali sportovi

Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Evrope, pošto su u meču trećeg kola kvalifikacija savladali italijansku Florenciju sa 8:4 (2:2, 2:0, 3:1, 1:1).

Radnički u četvrtfinalu Evrokupa

Objavljeno: 20.10.12 u 23:26

Vaterpolisti Radničkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Evrope, pošto su u meču trećeg kola kvalifikacija savladali italijansku Florenciju rezultatom 8:4.

Italijani su poveli pogotkom španskog reprezentativca Alberta Espanjola iz peterca, ali su domaći preokrenuli preko Zlokovića i Gaka. Da timovi odu izjednačeni na mali odmor pobrinuo se drugi reprezentativac Španije pod kapicom Florencije, Giljermo Molina, u poslednjem minutu prvog perioda.

Čvrsta odbrana Radničkog potrudila se da mreža odličnog golmana Radića ostane netaknuta u drugoj četvrtini, a Udovičić i Zlokovoić odvode svoj tim na odmor sa dva gola „viška“ (4:2).

Sredinom treće četvrtine Radnički se „odlepio“ na četiri gola, preko Filipovića, Burića i Udovičića, a tu prednost zadržali su do samog kraja.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Udovičić sa tri gola i Zloković sa dva postignuta pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter