0
Auto Moto

U Ferariju sigurni da će Masa uzvratiti

Objavljeno: 17.10.12 u 08:50

Felipeu Masi je pao kamen sa srca kada je potpisao novi ugovor sa Ferarijem za sezonu 2013. Glavnokomadujući tima Stefano Domenikali kaže da je Masa prošao kroz težak period ali da se sada nada da je to samo prošlost i da dobri rezultati koje masa postiže u poslednje vreme nisu slučajnost. „Oduševljen sam ovakvim razvojem događaja i novim ugovorom“ izjavio je Masa. „Ferari je moja sportska familija i otkada sam u F1, motor iza mene je uvek bio iz Maranela.

Prvo, želim da se zahvalim Predsedniku Montecemolu i Stefanu Domenikaliju koji su uvek verovali u mene, čak i u teškim vremenima. Svi u timu i svi oni koji navijaju za mene mogu da budu potpuno sigurni da ću dati sve od sebe da pomognem Ferariju da dođe do cilja koji je svake godine isti“

Domenikali sada očekuje da Masa nastavi da vozi u dobroj formi

„Drago nam je da smo potpisali sa Felipeom i za narednu godinu“ izjavio je Domenikali za vozača koji još od 2008. godine nije odneo ni jednu pobedu. „On je član naše familije više od dekade, i pokazao je, posebno u drugom delu sezone da još uvek može da bude kompetitivan i da vozi na najvišem nivou, što mi i očekujemo od svakoga ko sedi za volanom jednog Ferarija. Uvek smo podržavali Felipea, čak i u najtežim momentima njegove karijere. Sigurni smo da će Masa opravdati naše poverenje ugovorom koji smo obnovili“

Od 16 trka, na koliko je Masa startovao od početka sezone, samo jednom je odustao od trke i jednom se popeo na podijum u Japanu, dok je poene osvajao na deset trka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter