0
Ostali sportovi

Karabatići nestrpljivi

Objavljeno: 16.10.12 u 19:44

Veliku medijsku pompu izazvalo je prvo pojavljivanje braće Karabatić pred sudijom. Karabatići su glavni optuženi u aferi nameštanja mečeva i klađenja koje se navodno desilo u francuskom rukometnom prvenstvu krajem prošle sezone.

U sudnici Nikola Karabatić nije dobio reč, ali jepo izlasku iz iste otvorio dušu novinarima.

„Ne mogu da dočekam da se sve ovo završi i da pobedi pravda” počeo je Nikola.

„Nestrpljiv sam. Neka požure sa traženjem greške i konačno privedu ovu groznu stvar do kraja. Želim da kažem, izvinite na izrazu, ali ovo je sve sranje.To što pokušavaju uporno da dokažu da je igra nameštena, to je nenormalno. Malo sam umoran od svega što je bilo poslednjih nekoliko nedelja, nisam mogao da igram, treniram i imao sam prave noćne more. Ukaljano je moje i ime moje porodice, ne mogu da dočekam da se ovo završi. Uprkos svemu i dalje imam poverenje u pravdu i moju zemlju. Želim ponovo da igram i kad se vratim biću još bolji.

Na kraju je Nikola dodao:

„Kad kažem da je sve glupo, mislim na činjenici da po svaku cenu žele da dokažu da sam varao i nameštao. Neka mi dokažu da jesam, nemoj više sa mnom da se igraju tako.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter